page_banner

Profil Perusahaan

Saha Urang

Sichuan Keliyuan Electronics Co., Ltd. diadegkeun dina 2003. Pausahaan ieu lokasina di Kota Mianyang, Propinsi Sichuan, hiji kota téhnologi éléktronik di Cina barat.Hal ieu dedicated ka ngembangkeun, manufaktur, jualan, sarta jasa rupa catu daya, sockets konversi calakan, sarta parabot rumah tangga leutik calakan anyar etc.We nyadiakeun ODM na OEM jasa profésional ka konsumén.

"Keliyuan" nyaéta kalayan sertifikasi sistem perusahaan ISO9001.Sareng produkna gaduh CE, PSE, UKCA, ETL, KC sareng SAA jsb.

- Jalur Majelis

Naon Urang Laksanakeun

"Keliyuan" ilaharna ngarancang, nyieun, jeung ngajual catu daya jeung alat listrik atawa mékanis leutik, kayaning strips kakuatan, carjer / adaptor, stop kontak / switch, pamanas keramik, kipas listrik, dryer sapatu, humidifiers, sarta purifiers hawa.Produk ieu dirarancang pikeun ngagampangkeun sareng langkung éfisién pikeun jalma pikeun ngarengsekeun sagala rupa tugas di bumi sareng kantor.Tujuan utama "Keliyuan" nyaéta pikeun nyayogikeun suplai listrik sareng alat-alat anu dipercaya sareng terjangkau anu nyederhanakeun tugas sapopoé sareng ningkatkeun kualitas kahirupan sapopoé.

do_bg

Sababaraha aplikasi produk urang

produk-aplikasi2
produk-aplikasi4
produk-aplikasi1
produk-aplikasi3
produk-aplikasi5

Naha Milih Kami

1. Strong R & D Kakuatan
  • Kami ngagaduhan 15 insinyur di pusat R&D kami.
  • Jumlah total produk anyar dimekarkeun sacara mandiri atawa babarengan jeung konsumén: leuwih ti 120 item.
  • universitas gawé babarengan: Universitas Sichuan, Universitas Southwest of Élmu jeung Téhnologi, Mianyang Normal University.
2. Quality Control ketat

2.1 Bahan Baku
Kontrol kualitas bahan baku anu asup mangrupikeun prosés anu penting pikeun mastikeun yén komponén nyumponan standar anu ditangtukeun sareng cocog pikeun manufaktur.Di handap ieu sababaraha léngkah anu salawasna kami lakukeun pikeun mastikeun kualitas bahan baku anu asup:
2.1.1 Verify Suppliers - Kadé pariksa reputasi supplier sarta track record saméméh purchasing komponén ti aranjeunna.Pariksa sertifikasi maranéhanana, eupan balik customer, sarta sajarah maranéhanana delivering komponén kualitas.
2.1.2 Mariksa Bungkusan - Bungkusan komponén-komponén kedah dipariksa pikeun tanda-tanda karusakan atanapi gangguan.Ieu tiasa kalebet bungkusan robek atanapi ruksak, segel rusak, atanapi labél anu leungit atanapi salah.
2.1.3.Pariksa Nomer Bagian - Pariksa yén nomer bagian dina bungkusan sareng komponén cocog sareng nomer bagian dina spésifikasi manufaktur.Ieu ensures yén komponén bener narima.
2.1.4.Inspeksi Visual - Komponénna tiasa dipariksa sacara visual pikeun karusakan anu katingali, warna, atanapi korosi pikeun mastikeun éta henteu ruksak atanapi kakeunaan Uap, lebu, atanapi rereged sanésna.
2.1.5.Komponén Tés - Komponén tiasa diuji nganggo alat khusus sapertos multimeter pikeun pariksa ciri sareng kinerja listrikna.Ieu tiasa kalebet tés résistansi, kapasitansi sareng rating tegangan.
2.1.6.Inspeksi Dokumén - Sadaya pamariksaan kedah didokumentasikeun, kalebet tanggal, inspektur, sareng hasil pamariksaan.Ieu ngabantosan ngalacak kualitas komponén dina waktosna sareng ngaidentipikasi masalah naon waé sareng supplier atanapi komponén khusus.

2.2 Tés Produk Réngsé.
Kontrol kualitas tés produk réngsé ngalibatkeun marios yén produk bérés minuhan standar kualitas anu ditangtukeun sareng siap pikeun distribusi atanapi dianggo.Ieu sababaraha léngkah pikeun mastikeun kualitas produk réngsé:
2.2.1.Netepkeun Standar Kualitas - Standar spésifikasi kedah ditetepkeun sateuacan tés produk réngsé dimimitian.Ieu kalebet netepkeun metode tés, prosedur sareng kriteria katampi.
2.2.2.Sampling - Sampling ngalibatkeun milih sampel wawakil produk rengse pikeun nguji.Ukuran sampel kedah signifikan sacara statistik sareng dumasar kana ukuran bets sareng résiko.
2.2.3.Nguji-Nguji ngalibatkeun nguji produk rengse kana standar kualitas ngadegkeun ngagunakeun métode luyu jeung alat.Ieu tiasa kalebet pamariksaan visual, uji fungsional, uji kinerja sareng uji kaamanan.
2.2.4.Dokuméntasi Hasil-Hasil unggal tés kedah dirékam sareng tanggal, waktos, sareng inisial panguji.Rékam kedah kalebet panyimpangan tina standar kualitas anu ditetepkeun, panyabab akar sareng tindakan koréksi anu dilaksanakeun.
2.2.5.Hasil Analitik-Hasil tés kedah dianalisis pikeun ngabedakeun produk réngsé nyumponan spésifikasi anu ditetepkeun.Upami produk réngsé henteu nyumponan standar kualitas, éta kedah ditolak sareng tindakan koréksi dilaksanakeun.
2.2.6.Nyandak Tindakan Koréksi - Sakur panyimpangan tina standar kualitas anu ditetepkeun kedah ditalungtik sareng tindakan koréksi kedah dilaksanakeun pikeun nyegah kakurangan anu sami di hareup.
2.2.7. Dokumén Control - Sadaya hasil tés, lampah corrective, sarta parobahan spésifikasi ngadegkeun bakal kacatet dina log luyu.Ku nuturkeun léngkah-léngkah ieu, produk réngsé tiasa diuji sacara efektif pikeun mastikeun kualitas, réliabilitas sareng kasalametan produk sateuacan disebarkeun atanapi dianggo.

3. OEM & ODM ditarima

OEM (Original Equipment Manufacturer) jeung ODM (Original Design Manufacturer) nyaéta dua model bisnis anu digunakeun dina manufaktur.Di handap ieu tinjauan umum unggal prosés:

3.1 prosés OEM:
3.1.1Spésifikasi jeung Sarat Gathering - mitra OEM nyadiakeun spésifikasi jeung sarat pikeun produk maranéhna rék rancang.
3.1.2Desain sarta Pangwangunan - "Keliyuan" ngarancang jeung ngamekarkeun produk nurutkeun spésifikasi jeung sarat tina pasangan OEM.
3.1.3Pangujian sareng Persetujuan Prototipe - "Keliyuan" ngahasilkeun prototipe produk pikeun uji sareng persetujuan ku mitra OEM.
3.1.4Produksi sareng Kontrol Kualitas–Saatos prototipe disatujuan, "Keliyuan" ngamimitian produksi sareng ngalaksanakeun ukuran kontrol kualitas pikeun mastikeun yén produkna nyumponan standar mitra OEM.
3.1.5 Pangiriman sareng Logistik - "Keliyuan" ngirimkeun produk réngsé ka mitra OEM pikeun distribusi, pamasaran sareng penjualan.

3.2 prosés ODM:
3.2.1.Ngembangkeun konsép - Mitra ODM nyayogikeun konsép atanapi ideu pikeun produk anu badé dikembangkeun.
3.2.2.Desain sareng Pangembangan - "Keliyuan" mendesain sareng ngembangkeun produk dumasar kana konsép sareng spésifikasi mitra ODM.
3.2.3.Uji coba sareng persetujuan prototipe - "Keliyuan" ngahasilkeun prototipe produk pikeun uji sareng persetujuan ku mitra ODM.
3.2.4.Manufaktur sareng Kontrol Kualitas - Saatos prototipe disatujuan, "Keliyuan" ngamimitian manufaktur produk sareng ngalaksanakeun ukuran kontrol kualitas pikeun mastikeun yén éta nyumponan standar mitra ODM.5. Bungkusan sareng Logistik - Produsén ngarangkep sareng ngirim produk réngsé ka mitra ODM pikeun distribusi, pamasaran sareng penjualan.