page_banner

Produk

  • 2 Cara Nempatkeun Slim 1000W Keramik Kamar Pemanas

    2 Cara Nempatkeun Slim 1000W Keramik Kamar Pemanas

    Pemanas ruangan keramik mangrupikeun jinis manaskeun rohangan listrik anu ngagunakeun unsur pemanasan anu didamel tina piring keramik atanapi gulungan pikeun ngahasilkeun panas.Unsur keramik panas nalika listrik ngaliwatan eta sarta radiates panas kana spasi sabudeureun.Pemanas keramik populer sabab éfisién, aman, sareng efektif dina pemanasan kamar leutik sareng sedeng.Éta ogé rélatif sepi dibandingkeun tipe séjén pamanas listrik, sarta aranjeunna mindeng bisa dikawasa ku thermostat atawa timer pikeun genah ditambahkeun.Salaku tambahan, pamanas keramik dipikanyaho pikeun daya tahanna sareng tiasa salami mangtaun-taun kalayan perawatan sareng perawatan anu leres.

  • hawu Style portabel 300W keramik Room manaskeun

    hawu Style portabel 300W keramik Room manaskeun

    Pamanas kamar keramik mangrupikeun jinis manaskeun listrik anu ngagunakeun unsur pemanasan keramik pikeun ngahasilkeun panas.Unsur pemanasan keramik diwangun ku pelat keramik leutik anu dipanaskeun ku unsur pemanasan internal.Nalika hawa ngalangkungan pelat keramik anu dipanaskeun, éta dipanaskeun teras ditiup ka kamar ku kipas.

    Pemanas keramik biasana kompak sareng portabel, ngajantenkeun aranjeunna gampang ngalih ti kamar ka kamar.Éta ogé dipikawanoh pikeun efisiensi énergi jeung fitur kaamanan maranéhanana, sabab dirancang pikeun otomatis pareum lamun aranjeunna overheat atanapi tip over.Pemanas keramik mangrupikeun pilihan populér pikeun nambihan sistem pemanasan sentral, khususna di kamar anu langkung alit atanapi daérah anu henteu dilayanan ku sistem pemanasan sentral.

  • Haneut jeung Cozy Portabel Compact Pemanas Keramik

    Haneut jeung Cozy Portabel Compact Pemanas Keramik

    Pemanas keramik portabel mangrupikeun alat pemanasan anu ngagunakeun téknologi pemanasan keramik pikeun ngahasilkeun panas.Biasana diwangun ku unsur pemanasan keramik, kipas sareng thermostat.Nalika manaskeun dihurungkeun, unsur keramik heats up jeung kipas blows hawa panas kana kamar.Jenis manaskeun ieu biasana dianggo pikeun memanaskeun rohangan leutik sareng sedeng sapertos kamar tidur, kantor atanapi ruang tamu.Éta portabel sareng gampang dipindah-pindahkeun ti kamar ka kamar, ngajantenkeun aranjeunna janten solusi pemanasan anu saé.Pemanas keramik ogé éfisién énergi sareng aman dianggo.

  • 3 Adjustable Haneut Level 600W Room manaskeun keramik

    3 Adjustable Haneut Level 600W Room manaskeun keramik

    Pamanas keramik mangrupikeun jinis manaskeun rohangan listrik anu ngagunakeun elemen pemanasan keramik pikeun ngahasilkeun panas.Pamanas ieu jalan ku ngalirkeun arus listrik ngaliwatan piring keramik, nu heats up na radiates panas ka wewengkon sabudeureun.Beda sareng pamanas coil tradisional, pamanas keramik langkung éfisién énergi sareng langkung aman dianggo kumargi pancaran panas ngalangkungan radiasi infra red, anu kaserep ku obyék sareng jalma di rohangan tinimbang ngamanaskeun hawa.Salaku tambahan, manaskeun keramik ngaleungitkeun panas kalayan bantosan kipas, anu ngabantosan ngiderkeun hawa haneut kana rohangan.Pemanas rohangan keramik biasana dianggo pikeun nyayogikeun panas tambahan dina kamar ukuran leutik sareng sedeng sapertos kamar tidur, ruang tamu sareng kantor.Éta portabel sareng gaduh fitur kaamanan anu diwangun sapertos panyalindungan pareum termal sareng panyalindungan tip-over.

  • Spasi Leutik Éfisién Pemanasan Compact Panel manaskeun

    Spasi Leutik Éfisién Pemanasan Compact Panel manaskeun

    Pemanas panel spasi leutik mangrupa manaskeun listrik dipaké pikeun panas kamar leutik atawa spasi.Ieu biasana dipasang dina témbok atawa dipaké salaku Unit timer ngandung sarta beroperasi ku radiating panas tina beungeut panel datar.Pamanas ieu portabel sareng hampang, janten idéal pikeun dianggo di apartemen leutik, kantor atanapi kamar tunggal.Aranjeunna nganteurkeun panas gancang sareng éfisién, sareng sababaraha modél nganggo kadali thermostat pikeun pangaturan suhu.