Natal
Jalur kakuatan
spanduk3
1

TENTANG KAMI

FOKUS JEUNG MASA DEPAN SIAP

indéks_15

kakuatan pabrik urang

Keliyuan nyertakeun wewengkon 6000 méter pasagi, ngabogaan sabudeureun 160 pagawé, kaasup 15 insinyur, 10 tanaga kualitas sarta 120 pagawe.

Kapasitas produksi Keliyuan ayeuna nyaéta kalayan langkung ti 2 juta sét produk réngsé.

Tempo deui

Mangtaun-taun

Taun ngadegna

+

Jumlah pagawé

+

Perusahaan koperasi

Koléksi produk

FOKUS JEUNG MASA DEPAN SIAP

Sadayana

Jalur kakuatan

Pamanas keramik

Inggris, Saudi, Kuwait, Bahrain, UAE PD30W GaN Charger Ngecas Gancang Disertipikasi UKCA

Inggris, Saudi, Kuwait, Bahrain...

Tempo deui
Paléstina Israel Portabel Tembok Listrik Colokan adaptor Sockets Extension 250V 16A

Paléstina Israél Portabel E...

Tempo deui
Rusia Rusia CIS Power Strip 2 outlet CE Certified Éropa Éropa Éropa Extension stop kontak

Rusia Rusia CIS Power St ...

Tempo deui
PD20W Fast Japanese Charger Ngecas pikeun iPhone, Xiaomi, Huawei, Honor, Vivo, Oppo

PD20W Gancang Jepang Ngecas...

Tempo deui
Konversi Internasional Colokkeun EU Power adaptor stop kontak 10A carjer Travel sakuliah dunya

Konversi Internasional Pl...

Tempo deui
SAA Certified Australia, Selandia Anyar PD30W GaN Charger Ngecas Gancang

SAA Certified Australia, N...

Tempo deui
Paléstina Israél Portabel Tembok Listrik Colokkeun adaptor Extension stop kontak 4 outlet

Paléstina Israél Portabel E...

Tempo deui
Ketok Jalur Daya Jepang Desain Anyar sareng 6 Outlet AC sareng 2 USB

Desain Anyar Jepang Power S...

Tempo deui
Rusia Rusia CIS Power Strip 3 outlet CE Certified Éropa Éropa Éropa Extension stop kontak

Rusia Rusia CIS Power St ...

Tempo deui
PD20W Gancang Ngecas Éropa Jerman Perancis Charger CE Certified

PD20W Ngecas Gancang Éropa...

Tempo deui
Universal 3 Jalan outlet témbok Colokkeun adaptor Éropa Power stop kontak Travel adaptor

Outlet 3 Jalan Universal Wal...

Tempo deui
PD65W GaN Ngecas Gancang Charger pikeun iPhone, Xiaomi, Huawei, Honor, Vivo, Oppo

PD65W Gan GaN Ngecas Gancang Cha...

Tempo deui
2 Cara Nempatkeun Slim 1000W Keramik Kamar Pemanas

2 Arah Nempatkeun Slim 1000W Ce...

Tempo deui
hawu Style portabel 300W keramik Room manaskeun

Gaya hawu Portabel 30...

Tempo deui
Haneut jeung Cozy Portabel Compact Pemanas Keramik

Komponén portabel anu haneut sareng nyaman ...

Tempo deui
3 Adjustable Haneut Level 600W Room manaskeun keramik

3 Tingkat Haneut saluyukeun 600...

Tempo deui
Spasi Leutik Éfisién Pemanasan Compact Panel manaskeun

Pemanasan Hemat Spasi Leutik...

Tempo deui

demonstrasi kualifikasi

FOKUS JEUNG MASA DEPAN SIAP

CE-sertipikat_00
ETL-sertipikat_00
UKCA-sertipikat_00
PSE-Sertifikat_1_00
KC-sertipikat_00

warta

BÉRITA PALING ÉNGGAL

FOKUS JEUNG MASA DEPAN SIAP

2023

Élmu populér: Naon sakabeh-ho ...

KATA PENGANTAR Jalma-jalma geus jauh ti mimiti manggihan listrik...

2023

Apple ngadorong versi iOS 17.2RC, ...

Pramuka Dina awal taun ieu, Wireless Power Consortiu...

2023

Prinsip sareng palaksanaan ...

Antarbeungeut ngecas gancang Tipe-C, salaku téknologi ngecas anu muncul, ...
merek2
merek4
merek1
merek-bk
merek002