page_banner

pabrik urang

Pabrik Keliyuan nyertakeun legana 6.000 méter pasagi, kalayan jumlahna aya 15 insinyur mékanis, sirkuit sareng parangkat lunak.Cai mibanda sirkuit bebas jeung kamampuhan desain struktural, sarta boga pabrik kapang sorangan.Kapasitas produksi taunan produk nyaéta 2 juta sét.Ngembangkeun sahenteuna 20 produk anyar unggal taun.

Keliyuan gaduh 8 jalur assembling sareng alat sareng instrumen anu béda, sapertos:

  • 1) Mesin suntik molding
  • 2) Alat ukur gambar (kaasup komputer)
  • 3) Mesin ngetok
  • 4) Mesin pangeboran
  • 5) Mesin percetakan Pad + garis baking otomatis
  • 6) Electrical ngurangan Machining
  • 7) Mesin las ultrasonik
  • 8) Pigura sepuh
  • 9) kotak suhu luhur
  • 10) Sistem tés kinerja catu daya ............
fac1
fac2
fac3
fac3