page_banner

Produk

  • Ketok Jalur Daya Jepang Desain Anyar sareng 6 Outlet AC sareng 2 USB

    Ketok Jalur Daya Jepang Desain Anyar sareng 6 Outlet AC sareng 2 USB

    Ngaran Produk:kakuatan strip kalawan 6 outlet AC na 2 USB

    Jumlah modél:KLY 615-BK

    Ukuran awak:W60 x H186 x D46mm

    warna:coklat

    Panjang kabel (m): 1m / 1,5m / 2m / 3m

  • Ketok Power Strip Gaming 6 Outlet AC sareng 2 Port USB-A sareng 6 Pola Mode Cahaya

    Ketok Power Strip Gaming 6 Outlet AC sareng 2 Port USB-A sareng 6 Pola Mode Cahaya

    Ngaran Produk:kakuatan strip kaulinan kalayan 6 modeu Lampu

    Jumlah modél:UMA10BK

    Ukuran awak:W51 x H340 x D30mm (teu kalebet kabel sareng colokan)

    warna:coklat

    UKURAN

    Panjang kabel (m): 1m / 1,5m / 2m / 3m

  • Kaulinan Power Strip Ketok PD20W 6 outlet kalawan 6 Pola Mode Lampu

    Kaulinan Power Strip Ketok PD20W 6 outlet kalawan 6 Pola Mode Lampu

    Ngaran Produk: strip kakuatan kaulinan kalayan 6 modeu Lampu

    Nomer modél: UMA20BK

    Ukuran awak: W51 x H340 x D30mm (kaasup kabel sareng colokan)

    Warna: Coklat

    UKURAN

    Panjang kabel (m): 1m / 1,5m / 2m / 3m

  • Kai Series Cord Power Jalur kalawan 4 outlet AC
  • Keran Hemat Daya Desain Kayu sareng 4 Outlet AC

    Keran Hemat Daya Desain Kayu sareng 4 Outlet AC

    Jumlah modél: M4249
    Ukuran awak: W35mm × H155mm × D33mm
    Beurat awak: 233g
    Warna: desain kai

    UKURAN
    Panjang kabel (m): 1,5m

    FUNGSI
    Bentuk colokan (atawa Tipe): colokan L ngawangun
    Jumlah Outlet: 4
    Pindah: Henteu

  • Socket Colokan Daya Batré Diwangun-di sareng Lampu LED Darurat

    Socket Colokan Daya Batré Diwangun-di sareng Lampu LED Darurat

    ower Colokkeun Socket kalawan lampu:
    Éta tiasa dianggo nalika pareum listrik sapertos hujan ageung, angin topan, sareng gempa bumi, jsb.
    Ogé bisa dipaké salaku stop kontak, sarta pohara merenah pikeun nempatkeun dina spasi hirup sapopoé.

    Ngaran produk: colokan kakuatan jeung lampu LED
    Jumlah modél: M7410
    Ukuran awak: W49.5 * H99.5 * D37mm (tanpa colokan)
    Warna: bodas
    beurat net produk: abt.112g

    FUNGSI
    Bentuk Colokkeun (atanapi Tipe): Colokan Putar (tipe Jepang)
    Jumlah outlet: 3 stop kontak AC arah
    Saklar: Sumuhun
    Input dipeunteun: AC100V (50/60Hz), 0.3A (Max.)
    Suhu pamakéan: 0-40 ℃
    Beban: 100V / 1400W sagemblengna

  • Soket Colokkeun Daya sareng 3 Outlet AC sareng 2 Port USB-A

    Soket Colokkeun Daya sareng 3 Outlet AC sareng 2 Port USB-A

    Soket colokan listrik mangrupikeun alat listrik anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun kabel listrik tina alat atanapi alat ka stopkontak.Dua prongs logam bisa pas kana slot dina stop kontak listrik cocog.Sambungan ieu nyayogikeun cara anu aman sareng dipercaya pikeun mindahkeun kakuatan tina grid ka alat atanapi alat supados tiasa berpungsi leres.Sockets colokan listrik kami ogé nawiskeun fitur tambahan sapertos panyalindungan surge, palabuhan ngecas USB.

     

  • Stop kontak Listrik Surge Protector sareng 3 Outlet AC sareng 2 USB-A

    Stop kontak Listrik Surge Protector sareng 3 Outlet AC sareng 2 USB-A

    Stop kontak colokan listrik mangrupikeun alat listrik anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun kabel listrik tina alat atanapi alat ka stopkontak.Dua pin logam bisa nyolok kana stop kontak listrik.Sambungan ieu nyayogikeun cara anu aman sareng dipercaya pikeun mindahkeun kakuatan tina grid ka alat atanapi alat supados tiasa berpungsi leres.Sockets colokan listrik Keliyuan ogé nawiskeun fungsi tambahan sapertos panyalindungan surge, palabuhan ngecas USB.

  • Soket Colokan Daya Jepang Aman sareng 1 USB-A sareng 1 Tipe-C

    Soket Colokan Daya Jepang Aman sareng 1 USB-A sareng 1 Tipe-C

    Fitur *Perlindungan surging sayogi.* Input Dipeunteun: AC100V, 50/60Hz * Kaluaran AC Dipeunteun: Total 1500W * Kaluaran USB A Dipeunteun: 5V/2.4A * Kaluaran Tipe-C Dipeunteun: PD20W * Kaluaran kakuatan total USB A sareng Tipe-C: 20W * Panto Silikon nyaéta pikeun nyegah lebu asup.*Kalayan 3 stop kontak listrik rumah tangga + 1 port ngecas USB A + 1 port ngecas Tipe-C, ngecas smartphone, tablet jsb bari nganggo stop kontak listrik.* Colokan swivel gampang dibawa sareng disimpen.*Garansi 1 taun...
  • Swivel Colokkeun Power Colokkeun Socket hemat rohangan sareng USB-A sareng Type-C

    Swivel Colokkeun Power Colokkeun Socket hemat rohangan sareng USB-A sareng Type-C

    Fitur *Perlindungan surging sayogi.* Input dipeunteun: AC100V, 50/60Hz * Kaluaran AC Dipeunteun: Total 1500W * Kaluaran USB A Dipeunteun: 5V/2.4A * Kaluaran Tipe-C Dipeunteun: PD20W * Kaluaran kakuatan total USB A sareng Tipe-C: 20W * Kalayan 3 stop kontak listrik rumah tangga + 1 port ngecas USB A + 1 port ngecas Tipe-C, ngecas smartphone, tablet jeung sajabana bari maké stop kontak listrik.* Colokan swivel gampang dibawa sareng disimpen.* Garansi 1 tahun Keunggulan Keliyuan...
  • Extension Cord Power Strip sareng 2 Outlet AC sareng 2 Port USB-A

    Extension Cord Power Strip sareng 2 Outlet AC sareng 2 Port USB-A

    Jalur listrik mangrupikeun alat anu nyayogikeun sababaraha toko listrik atanapi outlet pikeun nyolokkeun sababaraha alat atanapi alat.Éta ogé katelah blok ékspansi, strip kakuatan, atanapi adaptor.Kaseueuran jalur listrik nganggo kabel listrik anu nyolok kana stopkontak témbok pikeun nyayogikeun outlet tambahan pikeun ngadayakeun sababaraha alat dina waktos anu sami.Jalur kakuatan ieu ogé kalebet fitur tambahan sapertos panyalindungan surge, panyalindungan overload outlet.Biasana dianggo di bumi, kantor, sareng tempat-tempat sanés dimana sababaraha alat éléktronik dianggo.

  • Dua outlet Portabel Surge Protection Power Strip sareng USB

    Dua outlet Portabel Surge Protection Power Strip sareng USB

    Fitur *Perlindungan surging sayogi.* Input dipeunteun: AC100V, 50/60Hz * Output AC Dipeunteun: Total 1500W * Output USB A dipeunteun: 5V/2.4A * Total kaluaran kakuatan: 12W * Perlindungan kaleuleuwihan * Kalayan 2 stopkontak listrik rumah tangga + 2 palabuhan ngecas USB A, ngecas smartphone jeung pamaén musik bari maké stopkontak.* Urang ngadopsi nyukcruk pencegahan plug.Prevents lebu tina adhering kana dasar colokan teh.* Nganggo kabel paparan ganda. Éféktif pikeun nyegah guncangan listrik sareng kahuruan.* Dilengkapi au...