page_banner

Produk

  • Kandaraan Mobil Listrik EV Portabel Ngecas Tipe 2 ka Tesla Extension Cable Cord

    Kandaraan Mobil Listrik EV Portabel Ngecas Tipe 2 ka Tesla Extension Cable Cord

    Naon jenis EV 2 ka kabel extension Tesla?Kabel ekstensi EV Type 2 ka Tesla mangrupikeun kabel anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun stasiun ngecas Tipe 2 ka kendaraan listrik Tesla.Éta ngarobih colokan Tipe 2 dina stasiun ngecas kana konektor ngecas khusus anu dianggo ku kendaraan Tesla, ngamungkinkeun anjeun ngecas Tesla anjeun nganggo stasiun ngecas Tipe 2 anu henteu gaduh konektor khusus Tesla.Kabel ekstensi ieu biasana dianggo ku pamilik Tesla nalika aranjeunna kedah ngecas dina Tipe 2 ch ...
  • Tesla NACS EV Electric Car Vehicle EV Super Fast Charger Gun Cable Cord

    Tesla NACS EV Electric Car Vehicle EV Super Fast Charger Gun Cable Cord

    Naon kabel Tesla ngecas gun?Tesla Charge Gun Cable, ogé katelah Tesla Mobile Connector, nyaéta alat anu dipaké pikeun nyambungkeun kandaraan listrik Tesla (EV) ka stasiun ngecas atawa stop kontak témbok pikeun ngecas.Ieu diwangun ku gun ngecas nu plugs kana wahana jeung kabel nu delivers kakuatan ti sumber ngecas.Kabel Tesla Charge Gun sanggup ngecas kendaraan dina tingkat kakuatan anu béda-béda gumantung kana sumber listrik anu sayogi....
  • Adaptor Panyambung Pangecas EV Ngecas Gancang J1772 Charger EV Portabel sareng Kabel V2L

    Adaptor Panyambung Pangecas EV Ngecas Gancang J1772 Charger EV Portabel sareng Kabel V2L

    Naon carjer EV J1772 nganggo kabel V2L?EV Charger kalawan V2L (Vehicle to Load) Kabel J1772 nyaéta carjer kandaraan listrik dilengkepan kabel husus nu ngarojong fungsionalitas V2L.V2L, ogé katelah vehicle-to-load atanapi vehicle-to-grid (V2G), nujul kana kamampuan ngagunakeun énérgi anu disimpen dina batré kendaraan listrik pikeun ngadayakeun alat atanapi alat éksternal.Standar J1772 mangrupikeun standar ngecas umum pikeun kendaraan listrik di Amérika Kalér.Éta nangtukeun jinis konektor, komun...
  • Pangalusna Quality EV Electric Car Vehicle carjer Panyambung CCS2 mun Type2 adaptor

    Pangalusna Quality EV Electric Car Vehicle carjer Panyambung CCS2 mun Type2 adaptor

    Naon EV CCS2 kana Adaptor Type2?EV CCS2 to Type2 Adapter mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngecas kendaraan listrik (EV).Hal ieu dirarancang pikeun nyambungkeun kandaraan sareng Combined Charging System 2 (CCS2) palabuhan ngecas ka stasiun ngecas Type2.CCS2 mangrupikeun standar ngecas anu dianggo ku seueur kendaraan listrik Éropa sareng Amérika.Éta ngagabungkeun pilihan ngecas AC sareng DC pikeun ngecas langkung gancang.Type2 mangrupikeun standar ngecas umum anu sanés di Éropa, dipikanyaho pikeun kasaluyuan sareng ngecas AC.Intina adaptor ...
  • CCS2 ka CCS1 DC Gancang Ngecas Panyambung Adaptor pikeun Kendaraan Mobil Listrik

    CCS2 ka CCS1 DC Gancang Ngecas Panyambung Adaptor pikeun Kendaraan Mobil Listrik

    Naon EV CCS2 kana adaptor CCS1?Adaptor EV CCS2 ka CCS1 mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun kendaraan listrik (EV) sareng port ngecas CCS2 (sistem ngecas gabungan) nyambung ka stasiun ngecas CCS1.CCS2 sareng CCS1 mangrupikeun tipeu béda standar ngecas anu dianggo di daérah anu béda.CCS2 utamana dipaké di Éropa jeung bagian séjén dunya, sedengkeun CCS1 ilahar dipaké di Amérika Kalér jeung sababaraha wewengkon séjén.Unggal standar gaduh desain colokan unik sareng protokol komunikasi.The ...
  • CCS Combo2 CCS2 adaptor Super carjer Panyambung ka Tesla adaptor Pikeun Tesla Kandaraan

    CCS Combo2 CCS2 adaptor Super carjer Panyambung ka Tesla adaptor Pikeun Tesla Kandaraan

    Naon CCS2 ka Tesla Adapter?Adaptor CCS2 ka Tesla mangrupikeun alat anu ngajantenkeun kendaraan Tesla anu biasana nganggo konektor ngecas proprietary cocog sareng stasiun ngecas anu nganggo konektor standar CCS2.CCS2 (Combined Charging System) nyaéta standar ngecas umum pikeun kandaraan listrik (EVs) loba dipaké di Éropa.Adaptor dasarna ngamungkinkeun pamilik Tesla ngecas kendaraanna di stasiun ngecas CCS2, ngalegaan pilihan sareng genah ngecasna....
  • Portabel EV Ngecas Charger Panyambung CHAdeMO CCS2 mun GBT adaptor

    Portabel EV Ngecas Charger Panyambung CHAdeMO CCS2 mun GBT adaptor

    Naon CHAdeMO CCS2 ka Adaptor GBT?EV CHAdeMO CCS2 to GBT Adaptor mangrupikeun alat anu dirarancang pikeun ngamungkinkeun Kendaraan Listrik (EV) dilengkepan konektor ngecas CHAdeMO atanapi CCS2 disambungkeun sareng dicas dina stasiun ngecas kalayan konektor GBT (Global Standard).Eta nyadiakeun kasaluyuan antara standar ngecas béda, mere boga EV aksés ka infrastruktur ngecas lega.Adaptor ngamungkinkeun EVs sareng konektor CHAdeMO atanapi CCS2 dicas dina statio ngecas anu dilengkepan GBT ...
  • UKP1y-portabel ev carjer

    UKP1y-portabel ev carjer

    Naon carjer EV portabel?Carjer kendaraan listrik portabel, ogé katelah carjer kendaraan listrik sélulér atanapi carjer EV portabel, nyaéta alat anu ngamungkinkeun anjeun ngecas kendaraan listrik (EV) nalika nuju jalan.Desainna anu hampang, kompak sareng portabel ngamungkinkeun anjeun ngecas kendaraan listrik anjeun dimana waé aya sumber listrik.Pangecas EV portabel biasana nganggo jinis colokan anu béda-béda sareng cocog sareng sababaraha modél EV.Aranjeunna nyadiakeun solusi merenah pikeun boga EV ...
  • Model EV3 3.5KW 7KW 11KW 22KW Mobil Listrik Carjer EV Kandaraan

    Model EV3 3.5KW 7KW 11KW 22KW Mobil Listrik Carjer EV Kandaraan

    Ngaran produk: EV3 mobil listrik EV carjer

    Jumlah modél: EV3

    Dipeunteun Kaluaran Ayeuna: 32A

    Dipeunteun Input Frékuénsi: 50-60HZ

    Jinis kakuatan: AC

    Tingkat IP: IP67

    Panjang kabel: 5 méter

    Fitment Mobil: Tesla, Diadaptasi sadayana Model

    Ngecas Standar: LEC62196-2

    Sambungan: Tipe 2

    Warna: hideung

    Suhu Operasi:-20°C-55°C

    Perlindungan Leakage Bumi: Leres

    Tempat Gawé: Indoor / Outdoor

    Garansi: 1 taun