page_banner

Produk

  • Carjer Mobil Listrik EV Portabel Modeu AC 2 Tingkat 2 Tipe 2 sareng Kabel V2L

    Carjer Mobil Listrik EV Portabel Modeu AC 2 Tingkat 2 Tipe 2 sareng Kabel V2L

    Naon carjer EV type2 nganggo kabel V2L?Pangecas Tipe 2 nganggo kabel V2L (kandaraan pikeun ngamuat) mangrupikeun sistem ngecas umum anu dianggo dina kendaraan listrik (EV).Tipe 2 nujul kana konektor ngecas husus dipaké pikeun ngecas EV, ogé katelah konektor Mennekes.carjer ieu biasana dipaké di Éropa.Kabel V2L, di sisi anu sanés, henteu ngan ukur ngamungkinkeun mobil listrik ngeusi batre, tapi ogé nempatkeun kakuatan tina batré deui kana sistem listrik.Fitur ieu ngamungkinkeun kendaraan listrik ...
  • Kipas Tanpa kabel anu tiasa dicas portabel sareng Batré Litium Bulit-in 5000mAh

    Kipas Tanpa kabel anu tiasa dicas portabel sareng Batré Litium Bulit-in 5000mAh

    Kipas Tanpa kabel anu tiasa dicas Kipas nirkabel anu tiasa dicas deui nyaéta kipas portabel anu tiasa dijalankeun dina batré sareng tiasa dianggo dimana waé anu diperyogikeun.Éta hadir sareng batré anu tiasa dicas deui anu tiasa dicas liwat kabel USB, janten gampang dianggo di bumi, di kantor, atanapi di perjalanan.Kipas ieu ogé gaduh sababaraha setélan laju, sirah anu tiasa disaluyukeun pikeun aliran hawa arah. Éta mangrupikeun alternatif anu saé pikeun kipas kabel tradisional, anu biasana dugi ka jangkauanna sareng ngabutuhkeun aksés kana kakuatan ...
  • DC 3D Angin niupan Desk Fan

    DC 3D Angin niupan Desk Fan

    Kipas meja 3D DC mangrupikeun jinis kipas méja DC kalayan fungsi "angin tilu diménsi" anu unik.Ieu hartosna kipas dirancang pikeun nyiptakeun pola aliran hawa tilu diménsi anu sacara efektif tiasa niiskeun daérah anu langkung lega tibatan kipas tradisional.Gantina niupan hawa dina hiji arah, 3D Angin Blow DC Desk Fan nyiptakeun pola aliran hawa multi-arah, osilasi vertikal sarta horisontal.Ieu mantuan ngadistribusikaeun hawa tiis leuwih merata sakuliah rohangan, nyadiakeun pangalaman leuwih nyaman jeung cooler pikeun pamaké.Gemblengna, 3D Wind DC Desk Fan mangrupikeun alat penyejuk anu kuat sareng efisien anu ngabantosan ningkatkeun sirkulasi hawa sareng ngagentos cuaca panas.

  • Kakuatan Bank Powered ABS 3 hawa Jilid USB kipas meja

    Kakuatan Bank Powered ABS 3 hawa Jilid USB kipas meja

    Kipas meja USB mangrupikeun jinis kipas leutik anu didamel ku port USB, janten merenah pikeun dianggo sareng laptop, komputer desktop, atanapi alat sanés anu gaduh port USB.Kipas ieu dirancang pikeun linggih dina méja atanapi permukaan datar anu sanés sareng masihan angin ngahiliwir pikeun niiskeun anjeun.Aranjeunna biasana gaduh desain anu kompak sareng tiasa disaluyukeun pikeun ngarahkeun aliran hawa dina arah anu khusus.Sababaraha model ogé nawiskeun setélan speed adjustable, jadi Anjeun bisa ngadalikeun inténsitas aliran hawa nu.Fans meja USB mangrupakeun solusi idéal pikeun jalma anu dianggo dina meja pikeun période lila atawa kudu niiskeun handap dina lingkungan haneut, sabab gampang pikeun nyetél tur ngagunakeun, sarta teu merlukeun hiji sumber kakuatan misah.