page_banner

Produk

Ketok Jalur Daya Jepang Desain Anyar sareng 6 Outlet AC sareng 2 USB

Katerangan pondok:

Ngaran Produk:kakuatan strip kalawan 6 outlet AC na 2 USB

Jumlah modél:KLY 615-BK

Ukuran awak:W60 x H186 x D46mm

warna:coklat

Panjang kabel (m): 1m / 1,5m / 2m / 3m


Rincian produk

Tag produk

Fungsi

  • beurat: approx.320g
  • Panjang kabel: approx.1,5m
  • [Port sisipan outlet]
  • Input dipeunteun: AC100V-125V
  • port sisipan: nepi ka 1400W
  • Jumlah palabuhan sisipan: 6
  • Dipeunteun kaluaran: DC5V total 2.4A (maksimum)
  • Bentuk panyambungna: A tipe
  • Jumlah palabuhan USB: 2 palabuhan

Fitur

  • Anjeun tiasa milih arah kabel numutkeun lokasina.
  • Anjeun tiasa ngecas smartphone atanapi tablet anjeun nalika nganggo outlet.
  • Bisa ngecas dua alat USB dina waktos anu sareng (total nepi ka 2.4A).
  • Gampang dianggo dua sisi USB anu cocog.
  • Dilengkepan 6 palabuhan outlet.
  • Ngagunakeun colokan anti tracking.
  • Nyegah lebu nempel kana dasar colokan.
  • Ngagunakeun kabel ganda-katutupan.
  • Éféktif dina nyegah shock listrik sarta seuneu.
  • Dilengkepan sistem kakuatan otomatis.* Otomatis ngadeteksi smartphone (alat Android jeung alat sejenna) disambungkeun ka port USB, sarta nyadiakeun ngecas optimal nurutkeun alat.
  • garansi 1 taun kaasup.

Émbaran pakét

Bungkusan individu: kardus + lepuh

Ukuran Karton Master: W340 × H310 × D550 (mm)

Master Carton Beurat Kasar: 9.7KGs

kuantitas / Master karton: 20 PCS

Sertipikat

PSE

Kauntungannana strip kakuatan KLY kalawan 6 outlet AC sarta arah kabel robah-robah

Jalur kakuatan KLY sareng 6 outlet AC sareng arah kabel anu tiasa dirobih nawiskeun sababaraha kaunggulan:

Kalenturan: Kamampuhan pikeun ngarobah arah kabel ngamungkinkeun pikeun kalenturan dina kumaha strip kakuatan ieu diposisikan sarta dipasang, nampung rupa setups na konfigurasi.

spasi-nyimpen: Fitur arah kabel robah-robah ngamungkinkeun pikeun pamakéan efisien spasi, utamana di wewengkon kedap atawa konstrain mana strips kakuatan tradisional bisa jadi teu cocog gampang.

Versatility: Kalayan 6 outlet AC sareng 2 port USB-A, strip kakuatan nyadiakeun rohangan anu cukup pikeun ngadayakeun sababaraha alat sakaligus, janten cocog pikeun setelan kaulinan, kantor bumi, atanapi sistem hiburan.

Manajemén kabel: Kamampuhan pikeun nyaluyukeun arah kabel mantuan jeung manajemén kabel, mastikeun penampilan rapih tur diatur pikeun setelan Anjeun.

Jangkauan ditingkatkeun: Fitur arah kabel anu tiasa dirobih tiasa nyayogikeun jangkauan anu ditingkatkeun sareng aksés ka outlet listrik dina orientasi anu béda, sahingga ngagampangkeun nyambungkeun sababaraha alat.

Arah kabel anu tiasa dirobih tina jalur kakuatan KLY, digabungkeun sareng 6 outlet AC sareng 2 palabuhan USB-A, nawiskeun kalenturan anu ditingkatkeun, kauntungan ngahemat rohangan, sareng kamampuan manajemén kakuatan anu serbaguna pikeun skenario pamakean anu rupa-rupa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami