page_banner

Produk

Inggris, Saudi, Kuwait, Bahrain, UAE PD30W GaN Charger Ngecas Gancang Disertipikasi UKCA

Katerangan pondok:

Ngaran produk: PD30W GaN Carjer Gancang

Jumlah modél: UNW30A0962-1A2C

Warna: Bodas/Hideung

Jumlah outlet: 1 USB-A + 2 Tipe-C

Master karton: karton ékspor standar


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Tegangan Input

100V-240V, 50/60Hz, 0.8A

Kaluaran (Tipe-C1/C2)

5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A, PPS 3.3V / 11V-3A, 30W Max.

Kaluaran (USB-A)

5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 20V / 1.5A, 30W Max.

Kaluaran (Tipe C1/C2+ USB-A)

5V/3A, 30W Max

Kakuatan

30W Max.

Bahan

PC perumahan + bagian tambaga

2 palabuhan Tipe-C + 1 palabuhan USB-A

Perlindungan over-charge, Over-current protection, Over-power protection, Over-voltage protection

Ukuran

73.7*43.1*41.9mm (kaasup pin)1 taun jaminan

Sertipikat

UKCA

Kaunggulan tina KLY's CE Certified GaN PD30W carjer gancang kalayan 2 Type-C sareng 1 USB-A

Sababaraha palabuhan:Carjer boga 2 palabuhan Type-C jeung 1 port USB-A, nyadiakeun versatility tur sanggup ngecas sababaraha alat dina waktos anu sareng pikeun minuhan kabutuhan ngecas béda.
Ngecas gancang:Pangiriman kakuatan 30W mastikeun ngecas gancang alat-alat anu cocog pikeun kakuatan-up anu gancang sareng efisien.
Téknologi Gan:Pangecas Gallium Nitride (GaN) dipikanyaho pikeun efisiensi anu luhur, ukuran kompak sareng generasi panas anu langkung handap dibandingkeun sareng pangecas tradisional, ngajantenkeun aranjeunna pilihan idéal.pikeun pamaké.
Sertifikasi UKCA:Sertifikasi UKCA ensures carjer meets standar kaamanan sarta kualitas diperlukeun pikeun pamakéan di Inggris, méré konsumén kapercayaan di reliabiliti sarta kinerja.
Desain kompak:Pangecas GaN umumna langkung kompak sareng hampang, ngajantenkeun aranjeunna ramah-jalan sareng idéal pikeun dianggo sapopoé.
Kasaluyuan:Ngandung palabuhan Type-C sareng USB-A pikeun mastikeun kasaluyuan lega sareng sababaraha alat sareng nyumponan kabutuhan ngecas produk éléktronik anu béda.
The KLY UKCA Certified GaN PD30W carjer gancang ciri 2 Tipe-C jeung 1 USB-A, nyadiakeun ngecas gancang, versatility jeung reliabilitas bari minuhan standar kaamanan diperlukeun pikeun pamakéan di Inggris.

UKCA GaN PD30W UK carjer D1

UKCA GaN PD30W UK carjer D2

UKCA GaN PD30W UK carjer D3

UKCA GaN PD30W UK carjer D4UKCA GaN PD30W UK carjer D5

UKCA GaN PD30W UK carjer D6


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami