page_banner

Produk

SAA Certified Australia, Selandia Anyar PD30W GaN Charger Ngecas Gancang

Katerangan pondok:

Ngaran produk: PD30W GaN Carjer Gancang

Jumlah modél: UNW30A0933-AC

Warna: Bodas/Hideung

Jumlah outlet: 1 USB-A + 1 Tipe-C

Master karton: karton ékspor standar


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Tegangan Input

100V-240V, 50/60Hz, 0.8A

Kaluaran (Tipe-C)  5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A, 30W Max.

Kaluaran (USB-A)

5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 20V / 1.5A, 30W Max.

Kaluaran (Tipe C + USB-A)

5V/4A 20W

Kakuatan

30W Max.

Bahan

PC perumahan + bagian tambaga

1 port Tipe-C + 1 port USB-A

Perlindungan over-charge, Over-current protection, Over-power protection, Over-voltage protection

Ukuran

70*44*26.6mm (kaasup pin)

1 taun jaminan

Sertipikat

SAA

Kaunggulan tina KLY's CE Certified GaN PD30W carjer gancang kalayan 2 Type-C sareng 1 USB-A

Ngecas gancang:Kamampuh pangiriman kakuatan 30W gancang ngecas alat anu cocog, kalebet smartphone, tablet, sareng alat éléktronik anu sanés.
Ukuran kompak:Pangecas GaN umumna langkung kompak sareng hampang tibatan pangecas tradisional, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun perjalanan sareng pamakean sapopoé.
Dual Port:Pangecas ieu ngagaduhan palabuhan Type-C sareng USB-A, nyayogikeun kalenturan sareng genah, ngamungkinkeun para pangguna ngecas sababaraha alat sakaligus.
Sertifikasi SAA:Sertifikasi SAA mastikeun pangecas nyumponan standar kaamanan sareng kinerja anu dibutuhkeun ku Australia, masihan katenangan pikiran ka konsumén.
Kasaluyuan:Ngandung palabuhan Type-C sareng USB-A pikeun mastikeun kasaluyuan sareng rupa-rupa alat, janten solusi ngecas anu serbaguna pikeun sababaraha produk éléktronik.
The KLY SAA Certified Australian GaN PD30W carjer gancang kalayan 1 Type-C jeung 1 USB-A nyadiakeun pamaké Australia kalawan gancang jeung dipercaya ngecas, portability sarta versatility.

SAA Australia GaN Fast Charger D1

SAA Australia GaN Fast Charger D2

SAA Australia GaN Fast Charger D3

SAA Australia GaN Fast Charger D4

SAA Australia GaN Fast Charger D5


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami