page_banner

Produk

Paléstina Israél Portabel Tembok Listrik Colokkeun adaptor Extension stop kontak 4 outlet

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Israél Travel adaptor

Jumlah modél: UN-IL-A04

Warna: Bodas

Jumlah Outlet: 4

Pindah: Henteu

Bungkusan individu: kotak ritel nétral

Master karton: karton ékspor standar


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Voltaseu 250V
ayeuna 16A max.
Kakuatan 4000W max.
Bahan PP perumahan + bagian tambaga
Pindah No
USB No
Bungkusan individu kantong OPP atanapi ngaropéa
1 taun jaminan

Kaunggulan tina KLY Israel témbok colokan extension stop kontak 4 outlet AC

Outlet tambahan:Sambungan stop kontak nawarkeun opat outlet AC tambahan, ngembangna jumlah alat nu bisa Powered atawa muatan sakaligus.Ieu hususna mangpaat dina kaayaan dimana aya stop kontak kawates atawa strips kakuatan.

Kasaluyuan sareng Colokan Tembok Israel:Sambungan stop kontak dirancang husus pikeun nampung colokan témbok Israel (Tipe H), mastikeun kasaluyuan mulus sareng standar listrik lokal.Pamaké tiasa nyambungkeun alatna langsung tanpa peryogi adaptor tambahan.

Versatility:Opat outlet AC nyadiakeun kalenturan pikeun pamaké pikeun nyambungkeun rupa-rupa alat éléktronik, kaasup laptop, carjer, parabot, jeung éléktronika lianna.Versatility ieu ngajadikeun stop kontak extension cocog pikeun sagala rupa aplikasi di imah, kantor, atawa lingkungan lianna.

Éfisiensi spasi:Ku konsolidasi sababaraha alat kana hiji stop kontak extension, pamaké bisa ngahemat spasi tur ngurangan clutter kabel.Ieu hususna kapaké di daérah anu peryogi pangaturan anu bersih sareng teratur.

Gampang dianggo:Desain plug-and-play extension stop kontak ngagampangkeun dianggo.Pamaké ngan saukur tiasa nyolok kana stop kontak témbok, langsung kéngingkeun aksés ka opat outlet AC tambahan pikeun alatna.

Desain kompak sareng portabel:Soket extension dirancang janten kompak sareng portabel, ngamungkinkeun para pangguna pikeun mindahkeun éta di bumi atanapi nyandak upami diperyogikeun.Ieu nguntungkeun pikeun pangguna anu peryogi solusi kakuatan anu fleksibel sareng portabel.

Konstruksi anu kuat:Soket extension anu dirancang kalayan saé sigana bakal dilakukeun ku bahan anu awét, mastikeun umur panjang sareng reliabilitas kana waktosna.

Kamampuhan:Sockets extension umumna solusi ongkos-éféktif pikeun ngembangna jumlah outlet sadia tanpa merlukeun karya listrik éksténsif atawa outlet témbok tambahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami