page_banner

Produk

Paléstina Israel Portabel Tembok Listrik Colokan adaptor Sockets Extension 250V 16A

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Israél Travel adaptor

Jumlah modél: UN-IL-A01

Warna: Bodas

Jumlah Outlet: 1

Pindah: Henteu

Bungkusan individu: kotak ritel nétral

Master karton: karton ékspor standar


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Voltaseu 250V
ayeuna 16A max.
Kakuatan 4000W max.
Bahan PP perumahan + bagian tambaga
Pindah No
USB No
Bungkusan individu kantong OPP atanapi ngaropéa
1 taun jaminan

Kaunggulan tina KLY Israel colokan témbok 250V 16A adaptor

Kasaluyuan sareng Standar Listrik Israel:Adaptor dirancang khusus pikeun standar listrik Israél, kalebet konfigurasi outlet Tipe H.Ieu ensures kasaluyuan mulus sareng sockets témbok Israél, sahingga pamaké pikeun nyambungkeun alat maranéhanana tanpa merlukeun converters tambahan atawa adapters.

Tegangan Tinggi sareng Peunteun Amperage:Rating 250V 16A nunjukkeun yén adaptor tiasa ngadamel tegangan sareng arus anu kawilang luhur, sahingga cocog pikeun rupa-rupa alat sareng alat éléktronik.Pamaké bisa yakin kakuatan alat jeung syarat kakuatan luhur.

Versatility:Kasaluyuan adaptor sareng standar listrik Israel hartosna tiasa dianggo pikeun sababaraha alat, kalebet laptop, pangecas, alat, sareng éléktronika sanés.Versatility ieu ngajadikeun eta solusi praktis pikeun pamakéan sapopoé jeung perjalanan.

Desain kompak sareng portabel:Adaptor biasana dirancang pikeun kompak sareng portabel, ngajantenkeun aranjeunna gampang dibawa dina kantong perjalanan atanapi dianggo di tempat anu béda.Ieu hususna kapaké pikeun wisatawan anu peryogi adaptor kakuatan anu dipercaya pikeun alatna.

Gampang dianggo:Desain plug-and-play mastikeun yén adaptor gampang dianggo.Pamaké ngan saukur tiasa nyolok kana stop kontak témbok Israél, langsung kéngingkeun aksés kana sumber listrik anu cocog pikeun alatna.

Konstruksi anu kuat:A adaptor dirancang ogé dijieun kalawan bahan awét, mastikeun umur panjang sarta reliabilitas kana waktu.Ieu penting pikeun pamaké anu gumantung kana adaptor pikeun pamakéan biasa atawa perjalanan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami