page_banner

Produk

PD20W Gancang Ngecas Éropa Jerman Perancis Charger CE Certified

Katerangan pondok:

Ngaran produk: PD20W Gancang Ngecas Charger

Jumlah modél: UNPSD01-C(EU)

Warna: Bodas/Hideung

Jumlah Outlet: 1 Tipe-C

Master karton: karton ékspor standar


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Tegangan Input 100V-240V, 50/60Hz, 0.6A
Kaluaran 5V / 3A, 9V / 2.22A, 12V / 1.67A
Kakuatan 20W Max.
Bahan PC perumahan + bagian tambaga
1 port Tipe-C Perlindungan over-charge, Over-current protection, Over-power protection, Over-voltage protection
Ukuran 79,8 * 39 * 27mm (kaasup pin) garansi 1 taun
Sertipikat CE

Kaunggulan tina KLY's PD20W CE certified fast charging carjer kalawan 1 Type-C

Ngecas gancang:Ngarojong 20W Power Delivery (PD) ngecas gancang pikeun ngecas alat anu cocog sareng gancang sareng éfisién.

Kasaluyuan Tipe-C:Port Type-C ngaktifkeun kasaluyuan anu langkung lega sareng rupa-rupa alat modern, kalebet smartphone, tablet, sareng laptop sareng konektor USB-C.

Sertifikasi CE:Sertifikasi CE mastikeun yén pangecas saluyu sareng standar kaséhatan, kaamanan sareng lingkungan pikeun produk anu dijual dina Wewengkon Ékonomi Éropa (EEA).

Fungsi kaamanan:Carjer ieu dilengkepan ku rupa-rupa fungsi kaamanan, kaasup panyalindungan over-suhu, panyalindungan overvoltage, jeung perlindungan sirkuit pondok, prioritizing kaamanan alat disambungkeun jeung pamaké.

Kompak sareng Portabel:Pangecas dirancang pikeun kompak sareng portabel, ngajantenkeun ngagampangkeun pikeun perjalanan sareng dianggo dina perjalanan.

Énergi Énergi:Pangecas KLY gaduh téknologi hemat energi anu ngabantosan ngirangan konsumsi énérgi sareng dampak lingkungan.

Pangwangunan Premium:Pangecas KLY dipikanyaho pikeun konstruksi awétna, nyayogikeun solusi ngecas anu dipercaya sareng tahan lama.

Carjer KLY PD20W (kalayan 1 Type-C) nyayogikeun pilihan anu merenah, aman, sareng épisién pikeun nyayogikeun rupa-rupa alat éléktronik bari nyumponan standar kaamanan sareng kualitas Éropa.

PD20W EU Gancang carjer D1 PD20W EU Gancang carjer D2

PD20W EU Gancang carjer D5

PD20W EU Gancang carjer D4

PD20W EU Gancang carjer D3


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami