page_banner

Produk

PD20W Fast Japanese Charger Ngecas pikeun iPhone, Xiaomi, Huawei, Honor, Vivo, Oppo

Katerangan pondok:

Ngaran produk: PD2W Gancang Ngecas Charger

Jumlah modél: UNPSD01-C(JP)

Warna: Bodas/Hideung

Jumlah Outlet: 1 Tipe-C

Master karton: karton ékspor standar


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Tegangan Input 100V-240V, 50/60Hz
Kaluaran 5V / 3A, 9V / 2.22A, 12V / 1.67A
Kakuatan 20W Max.
Bahan PC perumahan + bagian tambaga
1 port Tipe-C Perlindungan over-charge, Over-current protection, Over-power protection, Over-voltage protection
Ukuran 59*39*27mm (kaasup pin)
1 taun jaminan  
Sertipikat PSE

Kaunggulan tina KLY urang PD20W pangecas gancang Jepang ngecas kalawan 1 Type-C

Ngecas Gancang: Fungsi transfer daya 20W tiasa gancang ngecas alat anu cocog, ngirangan waktos ngantosan alat dihurungkeun.

Versatility Tipe-C:Palabuhan Type-C sacara lega cocog sareng alat modern sapertos smartphone, tablet, sareng laptop anu dilengkepan konektor USB-C, nyayogikeun solusi ngecas anu serbaguna.Desain Kompak: Desain pangecas anu kompak sareng hampang ngajantenkeun portabel pisan sareng cocog pikeun perjalanan atanapi pamakean sapopoé.

Fitur kaamanan:Fitur kaamanan anu diwangun (anu kalebet panyalindungan arus kaleuleuwihan sareng panyalindungan overheating) masihan anjeun katenangan nalika ngecas sareng ngabantosan ngajaga alat anu disambungkeun.

Énergi Énergi:Ku ngalebetkeun téknologi hemat energi, pangecas tiasa ngabantosan ngirangan konsumsi énérgi sareng ngirangan dampak lingkungan.

Kinerja anu dipercaya:Pangecas KLY dipikanyaho ku kualitas sareng daya tahanna, mastikeun kinerja anu dipercaya sareng tahan lama.

Standar Sertifikasi:Charger patuh kana sertifikasi PSE pikeun Jepang, nunjukkeun yén aranjeunna nyumponan patokan kaamanan sareng kualitas.

Carjer ngecas gancang KLY PD20W sareng 1 port Type-C nawiskeun kamampuan ngecas gancang, serbaguna sareng aman dina pakét portabel sareng dipercaya.

PSE Certified Japanese Mobile Charger D1 PSE Certified Japanese Mobile Charger D2 PSE Certified Japanese Mobile Charger D3 PSE Certified Japanese Mobile Charger D4


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami