page_banner

Produk

PD65W GaN Ngecas Gancang Charger pikeun iPhone, Xiaomi, Huawei, Honor, Vivo, Oppo

Katerangan pondok:

Ngaran produk: PD65W GaN carjer Gancang

Jumlah modél: UNW65A0968-C

Warna: Bodas/Hideung

Jumlah Outlet: 1 Tipe-C

Master karton: karton ékspor standar


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Tegangan Input

100V-240V, 50/60Hz, 1.5A

Kaluaran (Tipe-C) 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3.25A, 65W Max (PPS)3.3V-21V-3A
Kakuatan 65W Max.
Bahan

PC perumahan + bagian tambaga

1 port Tipe-C

Perlindungan over-charge, Over-current protection, Over-power protection, Over-voltage protection

Ukuran 73.1*51*29mm (kaasup pin)

1 taun jaminan

Sertipikat FCC/ETL

 

Kaunggulan tina KLY's CE Certified GaN PD30W carjer gancang kalayan 2 Type-C sareng 1 USB-A

Ngecas gancang:Kamampuhan pangiriman kakuatan 65W gancang ngecas alat-alat anu cocog kalebet smartphone, laptop, tablet sareng alat éléktronik anu sanés.
Efisiensi:Dijieun ku téknologi Gallium Nitride (GaN), dibandingkeun sareng pangecas tradisional, éta langkung éfisién, kaleungitan énergi anu kirang, sareng langkung ramah lingkungan.
Desain kompak:Pangecas GaN biasana langkung kompak tibatan pangecas tradisional, ngajantenkeun portabel sareng merenah nalika iinditan atanapi dina perjalanan.
Sertifikasi ETL: Sertifikasi ETL mastikeun yén pangecas parantos diuji sareng nyumponan standar kasalametan anu dipikabutuh pikeun produk listrik Amérika, masihan katenangan pikiran ka konsumen.

Kasaluyuan Tipe-C:Ayana port Type-C mastikeun kasaluyuan sareng sababaraha alat anu nganggo sambungan ieu, nyayogikeun fleksibilitas pikeun sagala rupa kabutuhan pangguna.
Pangecas gancang AS GaN PD65W anu disertipikasi KLY ETL gaduh fitur 1 Type-C, nyayogikeun pangecas gancang, éfisién, sareng aman bari nyayogikeun pangguna sareng kompatibilitas.

AS GaN 65W carjer D1

AS GaN 65W carjer D2

AS GaN 65W carjer D3

AS GaN 65W carjer D4

AS GaN 65W carjer D5


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami