page_banner

Produk

Universal 3 Jalan outlet témbok Colokkeun adaptor Éropa Power stop kontak Travel adaptor

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Travel adaptor

Jumlah modél: UN-SYB3-1

Warna: Bodas

Jenis: Socket témbok

Jumlah Outlet: 3

Pindah: Henteu

Bungkusan individu: kotak ritel nétral

Master karton: karton ékspor standar


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Voltaseu 220V-250V
ayeuna 10A max.
Kakuatan 2500W max.
Bahan PP perumahan + bagian tambaga
Taya grounding
USB No
Diameter 13*5*7 cm
Bungkusan individu kantong OPP atanapi ngaropéa
1 taun jaminan
Sertipikat CE
Paké Wewengkon Éropa, Rusia jeung nagara CIS

Kaunggulan tina CE Certified Éropa stop kontak adaptor perjalanan

Kasaluyuan: Eta ngidinan Anjeun pikeun make alat Éropa di nagara kalawan sockets universal, mere Anjeun kalenturan pikeun ngarambat sarta ngagunakeun alat Anjeun tanpa merlukeun sababaraha adapters.

Kasalametan: Sertifikasi CE nunjukkeun yén adaptor saluyu sareng standar kaamanan Éropa, nyayogikeun panyalindungan tina bahaya listrik sareng mastikeun ngecas sareng panggunaan alat éléktronik anu aman.

genah: Teu perlu mawa sababaraha adapters pikeun tujuan béda, sahingga leuwih gampang pikeun travelers ngagunakeun alat éléktronik di nagara béda jeung tipe stop kontak béda.

Versatility: Fitur outlet universal ngidinan Anjeun pikeun nyolok dina alat ti sababaraha wewengkon, sahingga solusi serbaguna pikeun travelers internasional atawa individu anu boga alat ti bagian nu sejen dunya.

Kompak sareng Portabel: Adaptor perjalanan kompak sareng hampang, ngajantenkeun aranjeunna gampang dipak sareng dibawa nalika iinditan.

Tanjeunna CE Certified Éropa Outlet Travel adaptor ka Universal outlet nyadiakeun genah, kaamanan sarta versatility ka travelers internasional sarta pamaké alat éléktronik maké colokan Éropa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami