page_banner

Produk

3 Adjustable Haneut Level 600W Room manaskeun keramik

Katerangan pondok:

Pamanas keramik mangrupikeun jinis manaskeun rohangan listrik anu ngagunakeun elemen pemanasan keramik pikeun ngahasilkeun panas.Pamanas ieu jalan ku ngalirkeun arus listrik ngaliwatan piring keramik, nu heats up na radiates panas ka wewengkon sabudeureun.Beda sareng pamanas coil tradisional, pamanas keramik langkung éfisién énergi sareng langkung aman dianggo kumargi pancaran panas ngalangkungan radiasi infra red, anu kaserep ku obyék sareng jalma di rohangan tinimbang ngamanaskeun hawa.Salaku tambahan, manaskeun keramik ngaleungitkeun panas kalayan bantosan kipas, anu ngabantosan ngiderkeun hawa haneut kana rohangan.Pemanas rohangan keramik biasana dianggo pikeun nyayogikeun panas tambahan dina kamar ukuran leutik sareng sedeng sapertos kamar tidur, ruang tamu sareng kantor.Éta portabel sareng gaduh fitur kaamanan anu diwangun sapertos panyalindungan pareum termal sareng panyalindungan tip-over.


Rincian produk

Tag produk

Skenario anu lumaku pikeun manaskeun kamar keramik

1.Home pemanasan: pamanas keramik anu loba dipaké pikeun gancang panas kamar leutik tur sedeng-ukuran di imah.Éta sampurna pikeun ruang tamu, kamar tidur, kantor bumi, bahkan kamar mandi.
2.Office pemanasan: pamanas keramik ogé ilahar dipaké di lingkungan kantor nyadiakeun panas ka karyawan na konsumén dina cuaca tiis.Éta tiasa ditempatkeun di handapeun méja atanapi di gigireun workstation pikeun ngajaga individu haneut sareng nyaman.
3.Garage pemanasan: pamanas keramik oge cocog pikeun pemanasan garages leutik jeung bengkel.Portabel sareng efisien, aranjeunna cocog pikeun pemanasan rohangan leutik.
4.Camping na RV: The manaskeun keramik oge cocog pikeun tenda kémping atawa RVs.Aranjeunna nyadiakeun sumber cozy panas dina peuting tiis, nulungan campers tetep haneut jeung nyaman.
5.Basements: pamanas keramik anu idéal pikeun basements pemanasan, nu condong jadi cooler ti wewengkon séjén imah.Kipas dina manaskeun mantuan ngiderkeun hawa haneut sakuliah rohangan, sahingga idéal pikeun basements.
6.Portable pemanasan: The manaskeun keramik téh gampang pikeun mawa tur pisan cocog pikeun pamakéan di tempat béda.Anjeun tiasa make eta di pangkeng peuting, lajeng mindahkeun ka ruang tamu beurang.
7.Safe pemanasan: The manaskeun keramik teu ngandung coils pemanasan kakeunaan, nu aman pikeun barudak jeung pets.Aranjeunna gaduh fitur kaamanan anu otomatis mareuman manaskeun upami panas teuing atanapi teu kahaja dijungjung.
8.Energy hemat: Dibandingkeun jeung tipe séjén pamanas, pamanas keramik téh kacida énergi-hemat.Aranjeunna nganggo kakuatan anu kirang, janten pilihan anu murah pikeun pemanasan rohangan leutik.

HH7280 pamanas kamar keramik10
HH7280 pamanas kamar keramik08
HH7280 pamanas kamar keramik09

Parameter Pamanas Kamar Keramik

Spésifikasi produk

  • Ukuran awak: W136×H202×D117mm
  • Beurat: Kira-kira 880g.
  • Panjang kabel: ngeunaan 1.5m

asesoris

  • Manual instruksi (garansi)

fitur produk

  • Kusabab sudutna tiasa disaluyukeun, anjeun tiasa ngahaneutkeun suku sareng panangan anjeun kalayan akurasi pinpoint.
  • Fungsi pareum otomatis nalika ragrag.
  • Sanaos anjeun murag, listrik bakal pareum sareng anjeun tiasa yakin.
  • Dilengkepan sensor manusa.Otomatis ON / OFF nalika karasa gerakan.
  • - Gawéna hébat handapeun méja, di ruang tamu, sareng dina méja.
  • Awak kompak tiasa ditempatkeun dimana waé.
  • Lightweight sarta gampang dibawa.
  • Kalayan konci anak.
  • Aman pikeun kulawarga sareng murangkalih.
  • Kalayan fungsi adjustment sudut nangtung.
  • Anjeun tiasa niup hawa dina sudut anu dipikahoyong.
  • garansi 1 taun.

Fitur

Bungkusan

  • ukuran pakét: W180×H213×D145(mm) 1.1kg
  • ukuran wadahna: W326 x H475 x D393 (mm) 10,4 kg, Kuantitas: 8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami