page_banner

Produk

hawu Style portabel 300W keramik Room manaskeun

Katerangan pondok:

Pamanas kamar keramik mangrupikeun jinis manaskeun listrik anu ngagunakeun unsur pemanasan keramik pikeun ngahasilkeun panas.Unsur pemanasan keramik diwangun ku pelat keramik leutik anu dipanaskeun ku unsur pemanasan internal.Nalika hawa ngalangkungan pelat keramik anu dipanaskeun, éta dipanaskeun teras ditiup ka kamar ku kipas.

Pemanas keramik biasana kompak sareng portabel, ngajantenkeun aranjeunna gampang ngalih ti kamar ka kamar.Éta ogé dipikawanoh pikeun efisiensi énergi jeung fitur kaamanan maranéhanana, sabab dirancang pikeun otomatis pareum lamun aranjeunna overheat atanapi tip over.Pemanas keramik mangrupikeun pilihan populér pikeun nambihan sistem pemanasan sentral, khususna di kamar anu langkung alit atanapi daérah anu henteu dilayanan ku sistem pemanasan sentral.


Rincian produk

Tag produk

Naha milih manaskeun kamar keramik kami?

Pemanas kamar keramik kami nawiskeun sababaraha kaunggulan anu tiasa ngajantenkeun aranjeunna janten pilihan anu hadé pikeun manaskeun ruang tamu anjeun:
1.Efisiensi Énergi: pamanas keramik anu dipikawanoh pikeun efisiensi énergi maranéhanana sabab bisa gancang panas kamar leutik atawa sedeng-ukuran bari maké énergi kirang ti tipe séjén pamanas.
Fitur 2.Safety: pamanas keramik nu dirancang kalayan fitur kaamanan nu nyegah overheating na tip-leuwih kacilakaan, nyieun eta pilihan aman ti tipe séjén pamanas.
3.Portability: pamanas keramik anu mindeng lightweight tur dibabawa, sahingga gampang pikeun mindahkeun ti kamar ka kamar sakumaha diperlukeun.
4.Quiet Operasi: pamanas keramik anu dipikawanoh pikeun operasi sepi maranéhanana, nyieun eta idéal pikeun pamakéan di bedrooms atawa wewengkon séjén dimana noise bisa jadi perhatian.
5.Affordable: pamanas keramik umumna affordable dibandingkeun tipe séjén pilihan pemanasan, nyieun eta pilihan ramah-anggaran pikeun maranéhanana pilari ka suplement sistem pemanasan sentral maranéhanana.
6. Desain Fashionable: Desain hawu nyaeta fashionable, bisa ngahias kamar anjeun.

M7737 pamanas kamar keramik04
M7737 pamanas kamar keramik03

Parameter Pamanas Kamar Keramik

Spésifikasi produk

  • Ukuran awak: W130×H220×D110mm
  • Beurat: Kira-kira .840g
  • Bahan utama: ABS/PBT
  • Input AC: AC100V atanapi 220V, 50/60Hz
  • kakuatan Max.: 300W
  • Panjang kabel: kira-kira.1,5m
  • katerangan hawu: fungsi ON / OFF
  • Alat kaamanan: sekering termal sareng fungsi OFF otomatis nalika tip-over

Asesoris

  • Manual instruksi (garansi)

fitur produk

  • Dilengkepan lampu panerangan anu kedip-kedip siga hawu.
  • Éta ogé mungkin pikeun mareuman fungsi manaskeun sareng nganggo ngan ukur ku katerangan.
  • Fungsi pareum otomatis nalika ragrag.Sanaos anjeun murag, listrik bakal pareum sareng anjeun tiasa yakin.
  • Awak kompak tiasa ditempatkeun dimana waé.
  • Kalayan garansi 1 taun.

Skenario Aplikasi

M7737-keramik-kamar-manaskeun
M7737-keramik-kamar-manaskeun2

Bungkusan

M7737 pamanas kamar keramik08
  • ukuran pakét: W135×H225×D135(mm) 930g
  • Ukuran Kasus: W280 x H230 x D550 (mm) 7.9kg, Kuantitas: 8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami