page_banner

Produk

Haneut jeung Cozy Portabel Compact Pemanas Keramik

Katerangan pondok:

Pemanas keramik portabel mangrupikeun alat pemanasan anu ngagunakeun téknologi pemanasan keramik pikeun ngahasilkeun panas.Biasana diwangun ku unsur pemanasan keramik, kipas sareng thermostat.Nalika manaskeun dihurungkeun, unsur keramik heats up jeung kipas blows hawa panas kana kamar.Jenis manaskeun ieu biasana dianggo pikeun memanaskeun rohangan leutik sareng sedeng sapertos kamar tidur, kantor atanapi ruang tamu.Éta portabel sareng gampang dipindah-pindahkeun ti kamar ka kamar, ngajantenkeun aranjeunna janten solusi pemanasan anu saé.Pemanas keramik ogé éfisién énergi sareng aman dianggo.


Rincian produk

Tag produk

Kumaha pamanas kamar keramik dianggo?

Pamanas kamar keramik dianggo ku ngagunakeun elemen pemanasan keramik pikeun ngahasilkeun panas.Unsur-unsur ieu didamel tina pelat keramik anu gaduh kawat atanapi gulungan di jerona, sareng nalika listrik ngalir ngaliwatan kabel ieu, aranjeunna panas sareng ngaluarkeun panas kana rohangan.Piring keramik ogé nyayogikeun waktos ingetan panas anu langkung panjang, anu hartosna aranjeunna teras-terasan ngaluarkeun panas sanaos listrikna dipareuman.Panas dihasilkeun ku manaskeun ieu lajeng medar kana kamar ku kipas, nu mantuan pikeun ngadistribusikaeun kahaneutan leuwih merata.The pamanas keramik datangna kalawan kontrol suhu sarta timer pikeun mantuan Anjeun nyaluyukeun panas nurutkeun karesep anjeun sarta pikeun ngahemat énergi.Salaku tambahan, pamanas kamar keramik dirancang janten aman, kalayan fitur sapertos shutoff otomatis upami panas teuing, ngajantenkeun pilihan anu tiasa dipercaya sareng hémat énergi pikeun pemanasan rohangan leutik sapertos kamar tidur, kantor, atanapi daérah sanés bumi.

HH7261 pamanas kamar keramik12
HH7261 pamanas kamar keramik10

Parameter Pamanas Kamar Keramik

Spésifikasi produk

  • Ukuran awak: W118×H157×D102mm
  • Beurat: Kira-kira 820g
  • Panjang kabel: ngeunaan 1.5m

asesoris

  • Manual instruksi (garansi)

fitur produk

  • Kusabab sudutna tiasa disaluyukeun, anjeun tiasa ngahaneutkeun suku sareng panangan anjeun kalayan akurasi pinpoint.
  • Fungsi pareum otomatis nalika ragrag.
  • Dilengkepan sensor manusa.Otomatis ON / OFF nalika karasa gerakan.
  • Gawéna hébat handapeun méja, di ruang tamu, sareng dina méja.
  • Awak kompak tiasa ditempatkeun dimana waé.
  • Lightweight sarta gampang dibawa.
  • Tagihan listrik approx.8,1 yen per jam
  • Kalayan fungsi adjustment sudut.
  • Anjeun tiasa niup hawa dina sudut anu dipikahoyong.
  • garansi 1 taun.
HH7261 pamanas kamar keramik11
HH7261 pamanas kamar keramik08

Skenario Aplikasi

HH7261 pamanas kamar keramik04
HH7261 pamanas kamar keramik03

Bungkusan

  • ukuran pakét: W172×H168×D127(mm) 900g
  • Ukuran wadah: W278 x H360 x D411 (mm) 8,5 kg, Kuantitas: 8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami