page_banner

Produk

Rusia Rusia CIS Power Strip 2 outlet CE Certified Éropa Éropa Éropa Extension stop kontak

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Power Strip

Jumlah modél: UN-SYCD-2

Warna: Bodas/Hideung

Tali Panjang (m): 2m / 3m atanapi ngaropéa

Jumlah Outlet: 2 Outlet AC

Pindah: Henteu

Bungkusan individu: kotak ritel nétral

Master karton: karton ékspor standar


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Voltaseu 110V-250V
ayeuna 10A max.
Kakuatan 2500W max.
Bahan PP perumahan + bagian tambaga
Kabel listrik 2*0.75MM2 (2*0.5/2*1/3*0.5/3*0.75/3*1/3*1.5MM2 pikeun pilihan), kawat tambaga
USB No
Panjang kabel kakuatan 1m/1.5m/1.8m/2m/3m/5m/7m/10m
Bungkusan individu kantong OPP atanapi ngaropéa
1 taun jaminan
Sertipikat CE
Paké Wewengkon Rusia jeung nagara CIS

Kaunggulan tina CE Certified Éropa Power Strip 2 outlet

Kasalametan jeung minuhan: Sertifikasi CE nunjukkeun yén jalur kakuatan saluyu sareng standar sareng peraturan kaamanan Éropa, mastikeun yén éta nyumponan syarat kualitas sareng kaamanan anu tangtu.

Kasaluyuan: Jalur kakuatan dirancang pikeun cocog sareng sistem éléktrik Éropa sarta outlet, sahingga bisa dipaké di sagala rupa nagara Éropa tanpa merlukeun adapters atanapi converters.

Sababaraha outlet: Jeung2stop kontak, strip kakuatan nyadiakeun kalenturan pikeun kakuatan sababaraha alat tina hiji sumber kakuatan tunggal, sahingga merenah pikeun pamakéan di imah, kantor, atawa kaayaan perjalanan.

Spasi-nyimpen: Desain kompak tina strip kakuatan mantuan ngahemat spasi tur ngamungkinkeun pikeun panempatan gampang di sagala rupa lokasi, kayaning meja, puseur hiburan, atawa tas perjalanan.

Versatility: Jalur kakuatan tiasa nampung rupa-rupa alat, ti laptop sareng carjer ka éléktronika bumi sareng alat-alat alit, janten solusi kakuatan anu serbaguna pikeun sagala rupa aplikasi.

Kaunggulan ieu ngajadikeun CE Certified Éropa Power Strip kalawan 4 outlet solusi dipercaya jeung praktis pikeun powering sababaraha alat bari mastikeun kaamanan tur patuh kana standar Éropa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami