page_banner

Produk

Rusia Rusia CIS Power Strip 3 outlet CE Certified Éropa Éropa Éropa Extension stop kontak

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Power Strip

Jumlah modél: UN-SYCD-3

Warna: Bodas/Hideung

Tali Panjang (m): 2m / 3m atanapi ngaropéa

Jumlah Outlet: 3 Outlet AC

Pindah: Henteu

Bungkusan individu: kotak ritel nétral

Master karton: karton ékspor standar


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Voltaseu 110V-250V
ayeuna 10A max.
Kakuatan 2500W max.
Bahan PP perumahan + bagian tambaga
Kabel listrik 2*0.75MM2 (2*0.5/2*1/3*0.5/3*0.75/3*1/3*1.5MM2 pikeun pilihan), kawat tambaga
Taya switch
USB No
Panjang kabel kakuatan 1m/1.5m/1.8m/2m/3m/5m/7m/10m
Bungkusan individu kantong OPP atanapi ngaropéa
1 taun jaminan
Sertipikat CE
Paké Wewengkon Rusia jeung nagara CIS

Kaunggulan tina CE Certified Éropa Power Strip 3 outlet

Kasalametan jeung minuhan: Sertifikasi CE nunjukkeun yén jalur kakuatan saluyu sareng standar sareng peraturan kaamanan Éropa, mastikeun yén éta nyumponan syarat kualitas sareng kaamanan anu tangtu.

Kasaluyuan: Jalur kakuatan dirancang pikeun cocog sareng sistem éléktrik Éropa sarta outlet, sahingga bisa dipaké di sagala rupa nagara Éropa tanpa merlukeun adapters atanapi converters.

Sababaraha outlet: Jeung3stop kontak, strip kakuatan nyadiakeun kalenturan pikeun kakuatan sababaraha alat tina hiji sumber kakuatan tunggal, sahingga merenah pikeun pamakéan di imah, kantor, atawa kaayaan perjalanan.

Spasi-nyimpen: Desain kompak tina strip kakuatan mantuan ngahemat spasi tur ngamungkinkeun pikeun panempatan gampang di sagala rupa lokasi, kayaning meja, puseur hiburan, atawa tas perjalanan.

Versatility: Jalur kakuatan tiasa nampung rupa-rupa alat, ti laptop sareng carjer ka éléktronika bumi sareng alat-alat alit, janten solusi kakuatan anu serbaguna pikeun sagala rupa aplikasi.

Kaunggulan ieu ngajadikeun CE Certified Éropa Power Jalur kalawan3Outlets solusi dipercaya jeung praktis pikeun powering sababaraha alat bari mastikeun kaamanan tur patuh standar Éropa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami